Information
En bild säger mer än tusen ord sägs det. Jag fotograferar det jag tycker är vackert, spännande, roligt eller annorlunda. Det kan vara en byggnad med snygga linjer, ett möte mellan människor, spännande djur, storslagna landskap eller detaljer i naturen. Det kan vara svårt att i ord beskriva varför jag tagit en viss bild eller vad jag vill förmedla. Titta på bilderna – kanske de säger dig något, kanske inte. Dela gärna med dig av det till mig, oavsett bra eller dåligt, alla synpunkter är välkomna.

Jag har länge varit intresserad av att resa, och bland mina bilder hittar du motiv från Australien, Egypten, Israel, Kanada, Nya Zeeland och USA. På hemmaplan har det blivit mycket bilder från Sundbyberg där jag bor, Stockholm, Gotland och Norrland.
En stor del av mina bilder är inskannade diabilder, men numera fotograferar jag mest digitalt.

 
 
 
Under de senaste åren har mina bilder använts till vykort, almanackor och diverse andra trycksaker. Några bilder fanns att beskåda på Sundbybergs Vårsalong 2002, och på separatutställningen Down Under, i Sundbyberg 1998, och 1993 fick jag ett arbetsstipendium från Bildkonstnärsfonden för en serie om tio bilder.

Är du intresserad av någon bild, eller söker efter ett visst motiv, kontakta mig eller bildbyrån Lucky Look som säljer många av mina bilder. Priser enligt överenskommelse.

Fotograf Maria Arvetun
070-558 98 36

E-post:
mariaarvetun@gmail.com


 

Bildbyrå:
Bildbyrån Lucky Look